sentralbanksjef

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum Sp og den nye sentralbanksjefen holder pressekonferanse i Marmorhallen i. På vegne av Norges Bank vil jeg gratulere Jens Stoltenberg med utnevnelsen som ny sentralbanksjef.


Pin On Canadian Banknotes

Jeg er trygg på at han med sin brede erfaring vil fylle rollen på en god måte sier Olsen.

. Sier ikke hvem som foreslo Stoltenberg. Hagen tror sjansene er store for at det blir en kontrollsak. Jeg kjenner Stoltenberg som en engasjert og dyktig økonom.

Finansdepartementet har nå en drøy måned på seg på å få en ny sentralbanksjef på plass. Nåværende sentralbanksjef Olsen gratulerer etterfølgeren. En rekke partier signaliserer at de vil stille spørsmål fra Stortingets kontrollkomité om ansettelsen av ny sentralbanksjef uavhengig av hvem som får jobben.

Vi kommer til å utnevne en ny sentralbanksjef på fredag med en pressekonferanse etterpå. Flere partier planlegger kontroll-spørsmål om ny sentralbanksjef. Norges nye sentralbanksjef blir utnevnt i Kongen i statsråd klokken 11 fredag.

At Stoltenberg hadde vært i middag med. Dagens sentralbanksjef Øystein Olsen vil gå. Vedum opplyste dette til NTB i Stortingets vandrehall onsdag.

2 days agoUnder pressekonferansen for litt under to uker siden der Jens Stoltenberg ble presentert som ny sentralbanksjef ble spørsmålet nærmest latterliggjort. I jakten på ny sentralbanksjef skriver Finansdepartementet i svaret til Stortinget at de ønsket innspill fra personer som har god innsikt i virksomheten og oppgavene og at de snakket med et 20-talls personer derunder Oljefond-sjef Nicolai Tangen.


Pin On Old Banknotes


Pin On Old Banknotes


Pin On Canadian Banknotes


Roberts World Money Sellers Of Quality World Banknotes Bank Notes One Dollar Bill One Dollar


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Intimate Apparel


Pin On Old Banknotes


Pin On Old Banknotes


Pin On Products

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel